برخی از افراد بر این باورند که ماه گرفتگی باعث ایجاد تغییراتی در جنین می گردد! به همین منظور در این مطلب به بررسی تاثیر ماه گرفتگی در دوران بارداری بر جنین می پردازیم تا درستی یا عدم صحت این ادعا را بررسی کنیم.
در طول یک ماه گرفتگی یا خورشیدگرفتگی از ن خواسته می شود تا در خانه بمانند و از منزل خارج نشوند! شاید شنیدن این حرف شما را در دوران بارداری نگران کند و به فکر فرو بروید که چگونه ممکن است ماه گرفتگی بر جنین تأثیر بگذارد و اینکه آیا واقعا این گفته صحت دارد و ماه گرفتگی اثرات نامطلوبی بر روی چنین دارد یا نه؟ از نظر ستاره شناسان و اکثر مردم ماه گرفتگی پدیده ی زیبایی است. اما گاهی اوقات ماه گرفتگی با ابهامات زیادی در بین مادران باردار همراه است و آنها در هر موقعیت و شرایطی به دنبال پاسخ درست و مطمئنی هستند. گفته هایی که ممکن است از اجدادتان شنیده باشید وجود دارد و ممکن است سعی کنید دلیل دیگری را پیدا کنید، در حالی که برخی از آنها ممکن است فقط خرافات باشند. در اینجا به برخی از سوالات پرسیده شده در مورد گرفتگی ماه، پاسخ های مطمئن و دقیق کارشناسان را آماده کرده ایم.
دکتر ندا ادیبی(متخصص پوست و مو) در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره تاثیر منفی ماه گرفتگی بر ن باردار اظهار کرد: ماه گرفتگی هیچ تاثیر منفی بر ن باردار ندارد. وی با بیان اینکه ماه گرفتگی بر روی نوزادان نیز هیچ اثر منفی ندارد، تصریح کرد: قدیمها باور بر این بود که اگر خانم باردار به ماه گرفتگی نگاه کند لکهای پوستی روی بدن خود یا فرزندشان ایجاد میشود اما این موثق نیست و هیچ بار علمی ندارد. ادیبی در ادامه افزود: ماهگرفتگی، یک لکه رنگی بر روی پوست و یا زیر پوست است که از زمان تولد وجود دارد و ممکن است با افزایش سن، رشد کند که بر اثر افزایش سلولهای تولید کننده رنگدانه (ملانین) در پوست یا ملانوسیتها و رشد غیر طبیعی رگهای خونی ایجاد میشود. وی با اشاره به اینکه بعضی از لکها ناشی از ازدیاد رنگدانههای پوستی هستند و گروهی دیگر، از رگهای خونی در هم تنیده منشا گرفتهاند، گفت: هنوز مشخص نیست چرا برخی بچهها این لکها را دارند اما وجود این لکه ها از دیدن ماه گرفتگی زن باردار در دوران حمل نوزاد نیست.
لکههای شیر قهوهای از دیگر ضایعات پوستی است که احتمال وجود آنها در پوست هر کسی میرود. این لکهها نوعی بیماری ارثی به نام فیبر ماتور هستند که بر اثر استرس و اضطراب در دوران بارداری و تنشهای عصبی در دوران بارداری روی پوست و اندامهای تحتانی کودک شکل میگیرد. علاوه بر این لکههای قهوهای هم معمولا خوش خیم هستند و میتوان با لیزر و جراحی پس از نمونه برداری آنها را رفع کرد.
.
اطلاعات بیشتر را در لینک اصلی زیر بخوانید:
درباره این سایت